Numico publiceert Duurzaamheidsverslag 2005/2006

Door: Koninklijke Numico  07-08-2006
Trefwoorden: Duurzaamheidsverslag

Schiphol, 7 augustus 2006 - Koninklijke Numico N.V. heeft vandaag haar tweede duurzaamheidsverslag gepubliceerd. Dit rapport is uitgebracht in het Engels en zowel in gedrukte vorm als op Numico's website www.numico.com beschikbaar.

Het verslag geeft een evenwichtig overzicht van Numico's prestaties in 2005 op economisch, milieutechnisch en sociaal vlak en is opgesteld volgens de algemeen geaccepteerde richtlijnen van de 'Global Reporting Index' (GRI). De belangrijkste aandachtsgebieden die worden gevolgd zijn voedselveiligheid, innovaties en consumentenkennis, betrokkenheid ten opzichte van medewerkers en zorg voor het milieu en de gemeenschap. Numico zal het succes van de onderneming duurzaam blijven besturen op de drie belangrijkste kernpunten 'People, Profit and Planet' en zal jaarlijks rapporteren over haar vorderingen en prestaties op het gebied van duurzaamheid.


Koninklijke Numico is een bedrijf dat gericht is op gespecialiseerde voedingen met leidende posities in de markten van Babyvoeding en Klinische Voeding en brengt onder meer producten op de markt onder de merknamen Nutricia, Milupa, Cow & Gate, Mellin en Dumex. De onderneming bedient klanten in meer dan 100 landen en heeft circa 13.500 medewerkers in dienst: www.numico.com.

Trefwoorden: Duurzaamheidsverslag

Contact Koninklijke Numico

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share