Numico rondt integratie Dumex af met de verkoop van de babyvoedingsactiviteiten in India

Door: Koninklijke Numico  30-06-2006
Trefwoorden: Bedrijfsovername, Babyvoeding

Schiphol, 30 juni 2006 - Koninklijke Numico N.V. maakt bekend dat de Dumex-integratie succesvol is afgerond met de verkoop van de babyvoedingsactiviteiten in India aan Wockhardt Ltd. voor een niet nader te noemen bedrag.

Na een grondige analyse van de concurrentie, de marktpositie van Dumex in India en de investeringen die benodigd zijn om een langdurige winstgevende positie in India op te bouwen, heeft Numico besloten de babyvoedingsactiviteiten in India, die een onderdeel vormden van de acquisitie van Dumex die begin 2006 werd afgerond, te verkopen. Met de verkoop van de Indiase babyvoedingsactiviteiten heeft Numico de integratie van de Dumex-activiteiten succesvol afgerond.

Numico's babyvoedingsactiviteiten in India - met ongeveer 230 medewerkers - waren verliesgevend in het eerste kwartaal van 2006 en zijn verantwoord onder "netto verlies uit beëindigde activiteiten". De verkoop heeft geen materiële financiële invloed op Numico's resultaten.

Wockhardt Ltd. is een aan de beurs genoteerde farmaceutische en biotechnologische onderneming gevestigd in Mumbai (India) met een jaarlijkse omzet van meer dan US$ 300 miljoen (http://www.wockhardt.com).

Trefwoorden: Babyvoeding, Bedrijfsovername

Contact Koninklijke Numico

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share