Royal Numico: Flemming Morgan benoemd tot President van de Divisie Klinische Voeding

Door: Koninklijke Numico  30-06-2006
Trefwoorden: Directiebenoeming

Schiphol, 30 juni 2006 - Koninklijke Numico N.V. maakt bekend Flemming Morgan voor te dragen als President van de Divisie Klinische Voeding als opvolger van Rudy Mareel, die ontslag heeft genomen om in dienst te treden bij een bedrijf dat gevestigd is in de Verenigde Staten.

Flemming Morgan, van Britse nationaliteit, is afgestudeerd (MA) aan de Universiteit van Edinburg. Flemming bekleedde diverse senior management functies bij Coca Cola Company en British American Tabacco voordat hij in 2000 bij Danone in dienst trad. In zijn meest recente functie bij Danone was Flemming lid van de Raad van Bestuur van Danone Dairy en Executive Vice-President voor Afrika en het Midden-Oosten, verantwoordelijk voor een omzet EUR 1,2 miljard verdeeld over negen landen.

Jan Bennink, CEO van Numico: "Wij zijn zeer verheugd dat Flemming besloten heeft de organisatie van Numico te versterken. Flemming brengt uitgebreide management ervaring met zich mee in zowel ontwikkelde als te ontwikkelen markten en een hoge mate van deskundigheid op het gebied van consumentenmarketing, die van groot belang is voor de volgende fase van groei van de Divisie Klinische Voeding. Wij zijn ervan overtuigd dat Numico zal profiteren van Flemming's talent voor de ontwikkeling van mensen en ideeën.
Wij willen Rudy Mareel graag bedanken voor zijn waardevolle bijdrage aan de Divisie Klinische Voeding gedurende de afgelopen drie jaar."

De benoeming van Flemming Morgan als lid van de Raad van Bestuur zal worden voorgesteld aan een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, die op 31 augustus 2006 wordt gehouden.

Trefwoorden: Directiebenoeming

Contact Koninklijke Numico

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share