Witsenburg | Biologisch Kokoswater

Witsenburg | Biologisch Kokoswater van Natural Brands

Door: Natural Brands  19-06-2013
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Biologisch

Kokoswater heeft een geheel eigen samenstelling en smaak die je absoluut niet kan zien als een aftreksel van de kokosnoot zelf! Het bestaat, zoals de naam al zegt, uit water en is na water dan ook het meest natuurlijke, pure vocht dat er is, helemaal door de natuur zelf gemaakt. Kokoswater heeft het voordeel boven water dat het ook nog eens vol mineralen en vitaminen zit en dus een hoge voedingswaarde heeft (niet te verwarren met een hoge caloriewaarde, slechts 18 kcal per 100 ml). Kokoswater is een isotone drank, dat wil zeggen dat de concentratie opgeloste deeltjes in het kokoswater gelijk is aan ons eigen bloed. Daarom kan het ons lichaam snel hydrateren (van water voorzien) in geval van verlies van vocht of uitdroging. Om deze redenen is kokoswater dan ook de ideale natuurlijke sportdrank! De belangrijkste eigenschap van kokoswater is zonder twijfel het hoge gehalte aan kalium. Er zijn maar weinig natuurlijke voedingsmiddelen die meer kalium bevatten dan kokoswater. Kalium werkt samen met natrium om de vochthuishouding te reguleren.

Trefwoorden: Biologisch, Biologische Producten, Biologische Producten En Voeding, Gezonde Leefstijl, Gezonde Voeding, Natuurvoeding, Online Bestellen, Online Winkel, Superfood

Andere producten en diensten van Natural Brands

Green & Black's | Chocolade Puur 85% 100g van Natural Brands thumbnail
19-06-2013

Green & Black's | Chocolade Puur 85% 100g

Green & Black's pure chocolade is met ongelooflijk eenvoudige ingrediënten - organische cacao, biologische ruwe rietsuiker en biologische vanille een fantastisch intense chocoladesmaak bereikt. Een royale hoeveelheid van Madagaskar biologische vanille was van essentieel belang. Niet alleen vanwege zijn kenmerkende smaak, maar het verhoogt de essentie van de chocolade - het rond de bittere smaak af en verzacht de zuurheid.


Amanprana | Kokos- Olijf- en Rode Palmolie extra vierge 1600 ml van Natural Brands thumbnail
19-06-2013

Amanprana | Kokos- Olijf- en Rode Palmolie extra vierge 1600 ml

"Cocos+Olive+Palm" fair trade biologische kokosolie met olijfolie en palmolie is zeer geschikt voor bakken, wokken en frituren. Cocos+Olive+Palm bevat zeer weinig MOV’s (meervoudig onverzadigde vetzuren), waardoor deze olie zeer stabiel is om te verhitten.


Mattisson | Absolute Bio hennep proteine poeder 400g van Natural Brands thumbnail
19-06-2013

Mattisson | Absolute Bio hennep proteine poeder 400g

Mattisson Plantaardige Hennep Proteine Poeder is 100% biologisch, makkelijk verteerbaar en een zeer goede vervanger van andere (dierlijke) eiwitbronnen. Zeer goed alternatief voor Wei en Soja Proteinen.


Sweet William | Chocolate spread 385g van Natural Brands thumbnail
19-06-2013

Sweet William | Chocolate spread 385g

Chocolade liefhebbers kunnen ondanks hun glutenallergie volop genieten van chocolade, dankzij de Sweet William Chocolate spread glutenvrije chocolade.