Orthodontistenpraktijk Zoetermeer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Promenadeplein 119 , 2711 AB Zoetermeer, Zuid-Holland

E-mail

Over Orthodontistenpraktijk Zoetermeer

Welkom bij Orthodontistenpraktijk Zoetermeer.

Voor de behandeling van tand- en/of kaakafwijkingen bestaan er vele soorten beugels. Beugels zijn in grote lijnen onder te verdelen in:
- vaste apparatuur (de "slotjes" beugel) en
- uitneembare apparatuur

Welke beugel bij u of uw kind wordt toegepast, zal afhankelijk zijn van het behandelplan. Voor het opstellen van een orthodontisch behandelplan heeft de orthodontist modellen, röntgenfoto’s en gewone foto's van uw gezicht nodig. Hierna zal hij u kunnen vertellen welk type beugel nodig is om de afwijking aan de tandstand of kaakstand te corrigeren.

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Oral Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Orthodontistenpraktijk Zoetermeer in Promenadeplein 119, Zoetermeer Zuid-Holland 2711 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Zoetermeer Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoetermeer Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoetermeer Zuid-Holland, 2711 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820560]