Flexibath opvouwbaar bad

Flexibath opvouwbaar bad van Pinkiepinkie - voor de kleine reiziger

Door: Pinkiepinkie - voor de kleine reiziger  30-03-2011
Trefwoorden: Catalogus Winkelen, Kinderen, Online Bestellen

Flexibath 

Het enige hard plastic kinderbadje dat met één simpele handbeweging plat op te vouwen is. Geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

 
Dit mooi vormgegeven Deens design kinderbad is een revolutie op badgebied. Het is het enige hard plastic babybad dat met een simpele handbeweging plat op te vouwen is. Een bad wordt misschien een half uur per dag gebruikt, maar neemt wel 24 uur per dag veel ruimte in beslag. Flexibath is een innovatieve oplossing voor ruimtegebrek: gemakkelijk op te bergen in een kast of mee te nemen in de auto en op vakantie.

Materiaal

Flexibath is gemaakt van PolyPropyleen (PP) en ThermoPlastische Elastomeren (TPE). Beide materialen bevatten uiteraard geen PVC, fthalaten, zware metalen of anderszins schadelijke stoffen.

Uiteraard is de Flexibath uitvoerig getest door het Deens Technologisch Instituut en voldoet het aan alle Europese normen (EN71).

Gebruik van de Flexibath

Gebruik liever geen Babyolie of andere oliën in het Flexibath. Deze zouden na verloop van tijd de zachte plastic flexibele randen kunnen aantasten. Om dit te voorkomen raden wij aan alleen water, zeep en shampoo in je Flexibath te gebruiken.

Anti-slip bodem

Voor comfort en veiligheid fungeren de naden in de bodem tevens als antislip. Het zorgt ervoor dat de Flexibath stevig op de ondergrond staat en blijft staan en tevens dat uw kindje niet gemakkelijk onderuit glijdt.

Product specificaties

Geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Bevat een stop om water eruit te laten lopen.

Lengte 66.5 cm

Breedte 38.9 cm

Hoogte 23.8 cm

Volume 39 liter helemaal vol

Gewicht ong. 1300 gr

Materiaal PP&TPE
Kleur: doorzichtig met blauwe randen

Trefwoorden: Babyartikelen, Babys, Catalogus Winkelen, Handig Reizen, Kinderen, Online Bestellen, Online Winkel, Reisartikelen, Reizen, Veilig Reizen

Contact Pinkiepinkie - voor de kleine reiziger

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share