Kabouternachtlamp van Béaba

Kabouternachtlamp van Béaba van Pinkiepinkie - voor de kleine reiziger

Door: Pinkiepinkie - voor de kleine reiziger  30-03-2011
Trefwoorden: Catalogus Winkelen, Kinderen, Online Bestellen

Winnaar van de Retail én Consumer Award Best Baby & Infant Product 2010!

Het vrolijk gekleurde kabouternachtlampje kan gebruikt worden voor zowel baby's als peuters. Bij het gebruik tijdens de babyleeftijd verspreidt het lampje een zacht licht dat de baby gerust stelt tijdens het slapen. Wanneer het lampje gebruikt wordt tijdens de peuterleeftijd kan men door middel van het knopje aan de achterkant de lichtsterkte bepalen. Het lampje kan gebruikt worden als nachtlampje of als zaklantaarn uw kind zich 's nachts eenvoudig kan verplaatsen wanneer zij bijvoorbeeld 's nachts naar het toilet moeten. Dankzij het ergonomische handvat is het lampje eenvoudig vast te pakken. Het lampje kent twee lichtsterktes en maakt gebruik van LED voor energiebesparing. Het lampje is oplaadbaar, de oplader wordt meegeleverd.

Een leuk nachtlampje voor je baby en een zaklampje voor je peuter/kleuter. Het zachte licht is geruststellend voor je baby en door op de enige knop aan de achterkant te klikken, wordt het licht sterker en wordt het nachtlampje een zaklantaarn zodat het kind zich 's nachts eenvoudig kan verplaatsen.
Kleur: paars/groen

Trefwoorden: Babyartikelen, Babys, Catalogus Winkelen, Handig Reizen, Kinderen, Online Bestellen, Online Winkel, Reisartikelen, Reizen, Veilig Reizen

Contact Pinkiepinkie - voor de kleine reiziger

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share