Potette plus - potje en toiletverkleiner

Potette plus - potje en toiletverkleiner van Pinkiepinkie - voor de kleine reiziger

Door: Pinkiepinkie - voor de kleine reiziger  30-03-2011
Trefwoorden: Catalogus Winkelen, Kinderen, Online Bestellen

Potette Plus

Een nieuwe oplossing op weg naar zindelijkheid
Weg met potjes, toilet trainers, wc-verkleiners. De Potette Plus 2-1 is zowel potje als toilettrainer in één. Makkelijk op te vouwen en mee te nemen op stap, of op reis, maar ook voor in of rond het huis. Niet alleen zindelijkheidstraining thuis maar ook onderweg. Schoonmaken en afspoelen is niet nodig: hygiënisch door gebruik van wegwerpzakjes. Goed voor het milieu, uw portemonnee en het zindelijkheidsproces van uw kindje.

Het vouwpotje is opgeklapt klein van formaat en makkelijk mee te nemen onderweg naar een speeltuin, een pretpark, of op reis. U hoeft niet meer op zoek naar een openbare toilet maar klapt de poten van het potje uit, plaatst er een wegwerpzakje in en laat uw kind zijn/haar behoefte doen. Daarna verwijdert u het zakje, klapt het potje weer op en bergt het weg in het hygiënisch zakje.
Het potje is uiteraard ook handig voor thuis of in de tuin. Daarnaast vinden kinderen vinden het proces vaak zo interessant dat het het zindelijk maken stimuleert.

De Potette Plus is uit te klappen tot toiletverkleiner. Op deze wijze kunt u uw kinderen op vertrouwde wijze begeleiden met de overgang van potje naar toilet. Kinderen die het potje zijn ontgroeit kunnen op deze manier toch zonder handjes op de wc-bril te hoeven leggen, hygiënisch gebruik maken van een openbaar toilet. U plaatst de Toilet trainer op de wc-bril en de anti-slip randen voorkomen het verschuiven van de Toilet trainer.
De Potette Plus is een wereldwijd patentbeschermd Engels ontwerp en is in veel landen reeds omarmt en gekozen tot
.

De wegwerpzakjes zijn in pakken van 10 stuks verkrijgbaar. Dit patentbeschermd zakje is voorzien van superabsorberende welke met gemak 200 cc opneemt. U trekt het wegwerpzakje aan weerszijden over het potje zodat het potje niet vies wordt tijdens het gebruik. Na gebruik haalt u hem eraf, bindt het samen en gooit het weg zoals u normaal gesproken met een luier zou doen.

Trefwoorden: Babyartikelen, Babys, Catalogus Winkelen, Handig Reizen, Kinderen, Online Bestellen, Online Winkel, Reisartikelen, Reizen

Contact Pinkiepinkie - voor de kleine reiziger

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share