Swimtrainers baby en peuter

Swimtrainers baby en peuter van Pinkiepinkie - voor de kleine reiziger

Door: Pinkiepinkie - voor de kleine reiziger  30-03-2011
Trefwoorden: Catalogus Winkelen, Kinderen, Online Bestellen

Swimtrainers

Freds Swim Academy ontwikkelde een 3-stappenplan om kinderen met water vertrouwd te maken en te leren zwemmen: de Swimtrainer rood, oranje en geel (op dit moment niet verkrijgbaar bij Pinkiepinkie; mocht je interesse hebben, dan kan je een mailtje sturen naar ). Elke Swimtrainer is aangepast aan de leeftijdscategorie en de leerfase van het kind. Kinderen leren zo niet alleen vanaf zeer jonge leeftijd zwemmen, ze leren ook hun zwemtechniek aanzienlijk verbeteren.

De rode Swimtrainer (voor beginners vanaf 3 maanden tot 4 jaar) maakt uw kind vertrouwd met water en helpt om de juiste beenbewegingen aan te leren. Pasgeboren kinderen kennen allemaal de ‘kikvors’ beweging (de natuurlijk zwemreflex). Deze Swimtrainer helpt die techniek te behouden, of opnieuw aan te leren.

De oranje Swimtrainer (voor gevorderden van 2 tot 6 jaar) helpt uw kind om de coördinatie van arm- en beenbewegingen te perfectioneren.

Swimtrainers zijn vervaardigd uit duurzaam kunststof en hebben 5 individuele regelbare compartimenten. Dankzij het praktisch clipslot wordt de Swimtrainer snel en eenvoudig omgedaan. Je kan het drijfvermogen van de Swimtrainer aanpassen aan het gewicht van het kindje, door de hoofdkamers meer of minder op te blazen. Uw kind is veilig en voelt zich veilig!

Product specificaties

·         Volledige beenvrijheid

·         Gemakkelijk om te doen

·         Regelbaar drijfvermogen

·         Geeft veilig gevoel aan het kind

·         Stimuleert natuurlijke kikvorsbeweging

·         Zeer stabiel in water

·         Bewezen kwaliteit

·         Is heel veilig

·         Gebruikt door zwemscholen in heel Europa

·         Afmeting lxbxh is 22x3.5x16 cm

·         Gewicht is 390 gram

Trefwoorden: Babyartikelen, Babys, Catalogus Winkelen, Handig Reizen, Kinderen, Online Bestellen, Online Winkel, Reisartikelen, Reizen, Veilig Reizen

Contact Pinkiepinkie - voor de kleine reiziger

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share