PERSBERICHT: RAAD VAN ADVIES GEVORMD VOOR WEBBUREAU PLAG

Door: Plag  27-01-2009
Trefwoorden: Webdesign, Online Marketing, Website Bouwen

Webbureau Plag, fullservice internetbureau uit Zoetermeer, specialist op het gebied van totaaloplossingen voor het maken en gebruiken van websites heeft in december jl. een Raad van Advies gevormd.
De Raad van Advies van Webbureau Plag bestaat uit Ton aan de Stegge (voormalig CEO Telfort en PCM), Ton Verlind (voormalig directeur KRO) en Aad 't Hoen (voormalig partner 't Hoen & Jetten accountants). Drie heren die absoluut hun strepen in het zakenleven hebben verdiend en, veel belangrijker, alle drie op hun heel eigen wijze, binnen afzonderlijke branches en disciplines prachtige resultaten hebben neergezet.

Webbureau Plag is in 2006 opgericht door Edwin Plag, die een bagage van meer dan 10 jaar in de internet en telecommunicatie wereld (o.a. Logica, Genie, BT, Telfort) met zich meedraagt. Sinds de oprichting maakt Webbureau Plag een sterke groei door wat tot vandaag de dag heeft geresulteerd in een bedrijf met 22 werknemers en een breed klantenportfolio.


Ton aan de Stegge
Ton aan de Stegge begon bij automatiseerder Volmac. In 1995 stapte Ton aan de Stegge over naar Getronics, en daarna naar CSC. Een kort uitstapje naar netwerkbouwer Ericsson leidde uiteindelijk tot de directie van Telfort, alwaar Ton aan de Stegge vijf jaar CEO was. In een roerige periode maakte hij van een verliesgevende organisatie een florerende en zeer winstgevende onderneming die eind oktober 2005 aan KPN werd verkocht. Daarna volgde een nieuw CEO schap bij PCM Uitgevers.
Ton aan de Stegge is na zijn vertrek bij PCM zich gaan bezighouden met het investeren in en begeleiden van jonge ondernemingen en de verdere uitbouw van zijn activiteiten in de charitatieve wereld.

Ton Verlind
Ton Verlind was de afgelopen 12 jaar als mediadirecteur verbonden aan de KRO. In die functie positioneerde hij dit bedrijf als een moderne, multimediale maatschappelijke onderneming, die het maken van radio, televisie, print en internet niet als eindresultaat ziet, maar als een middel om maatschappelijke doelen te realiseren.
De cultuuromslag die de KRO de afgelopen jaren met succes doormaakte vond zijn bekroning in de veelbesproken Madonnacampagne, een reeks van artistieke foto's en reclame-uitingen, waarbij identiteit als een modern, bij deze tijd passend product werd uitgedragen.
Voordat hij als mediadirecteur de leiding kreeg over het creatieve proces was Ton Verlind bij dezelfde omroeporganisatie hoofd informatieve programma's, televisieverslaggever, presentator en eindredacteur van de programma's Brandpunt, Brandpunt-in-de-markt, Katharsis

Aad ’t Hoen
Aad J.H.M. 't Hoen (1953) heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en vervolgens aldaar de opleiding tot registeraccountant afgerond in 1986. Na onder meer gewerkt te hebben bij de belastingdienst en KPMG heeft Aad J.H.M. ’t Hoen 18 jaar een accountants- en adviespraktijk gevoerd welke zich richtte op het MKB en gevestigd was te Zoetermeer. Tevens is Aad J.H.M. ’t Hoen gedurende die tijd bestuurslid geweest van de Raad voor Ondernemend Zoetermeer (R.V.O.Z.). Na te zijn uitgetreden uit zijn bedrijf en de R.V.O.Z. per 1 januari 2008 is Aad J.H.M. ’t Hoen C.F.O. geworden van Pakmaster Grain Holding B.V., een productiebedrijf actief in Centraal Azië. Tevens is hij momenteel werkzaam als interim manager en personal coach.


Webbureau Plag is een fullservice internetbureau dat lid is van de PIBN. Als webbureau levert Webbureau Plag totaaloplossingen voor het maken en gebruiken van websites. Webbureau Plag is een internetpartner voor advies, design, analyse zoekmachine optimalisatie en internet marketing.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit persbericht mag direct geplaatst worden, Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Natascha Westerhout, telefoon 079 – 3163053
Webbureau Plag
Pilatusdam 3
2700 AP Zoetermeer - Nederland
Telefoon: 079 - 3163053
Fax: 079 - 3166557
Email: [email protected]
http://www.plag.nl
Datum: 27- 01- 2009

Trefwoorden: Advies Bureau, Internet Bureau, Marketing Plan, Online Marketing, Web Bureau, Webbureau, Webdesign, Webdesign Bedrijf, Webdesign Bureau, Webmarketing, Website Advies, Website Bouwen