Psycholoog Caroline Dekker

Afdrukken

Is Psycholoog Caroline Dekker incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koraalrood 153 Randweg 90 , 2718 SB Zoetermeer, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Psycholoog Caroline Dekker

Speyertherapie: een andere behandelwijze voor psychische problemen

Speyertherapie (ontwikkeld door Dr. Simon Speyer) is een kortdurende, intensieve en effectieve lichaamsgerichte therapie. De therapie is geschikt voor mensen met uiteenlopende klachten, van emotionele gevoelsproblemen en relatieproblemen problemen. De therapeut is er voor opgeleid een mogelijk verband op te sporen tussen de klachten nu en ervaringen uit de vroege kinderjaren. Het is niet het veranderen door het krijgen van goede adviezen of inzicht. Dat zijn veranderingen die meer vanuit het verstand komen, de veranderingen bij Speyer komen vanuit het gevoel. Men wordt vrijer en leert echte vrije keuzes maken.

Hoe verloopt de behandeling?
De therapie is een individuele tiendaagse therapie. Eerst wordt in een vrijblijvend voorgesprek nagegaan of de klachten te verhelpen zijn met de Speyertherapie. Mocht dat het geval zijn, dan heeft de cliënt een ‘overdenkingweek’. Pas als hij/zij dan besluit de therapie te gaan doen, volgt een afspraak voor de eigenlijke behandeling.

Kaart

Producten en diensten

hulp bij HSP

13-10-2015

Hulp bij HSP en praktische ondersteuning voor mensen die onzeker of angstig zijn met betrekking met paranormale ervaringen en / of paranormale talenten.


Mindfulness van Psycholoog Caroline Dekker thumbnail

Mindfulness

13-10-2015

Een 8 weekse training ontwikkeld voor mensen met stress en chronische pijnklachten, maar deze training is eigenlijk voor iedereen geschikt.


Counselling

13-10-2015

Inzicht gevend en ondersteunend daar waar het nodig is.


Speyertherapie

13-10-2015

Speyertherapie, het begin van een nieuw leven!Is Psycholoog Caroline Dekker in Koraalrood 153 Randweg 90, Zoetermeer Zuid-Holland 2718 SB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Zoetermeer Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoetermeer Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoetermeer Zuid-Holland, 2718 SB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3776530]