Mindfulness

Mindfulness van Psycholoog Caroline Dekker

Door: Psycholoog Caroline Dekker  13-10-2015
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Personal Coaching, Persoonlijke Groei

Mindfulness raakt in het zakenleven steeds meer ingeburgerd . Mindfulness leidt uiteindelijk tot een betere focus, creativiteit, stress reductie, mentale groei en niet geheel onbelangrijk betere prestaties! Maar daar is het niet alleen geschikt voor. Mindfulness is ook geschikt voor hen die makkelijk of heel snel afgeleid zijn, last hebben van stress en/of chronische lichamelijke klachten hebben. Dan is het volgen van de 8 weekse training Mindfulness misschien iets voor jou? Tijdens deze training krijg je gerichte oefeningen aangereikt waardoor je meer bewust en met je volle aandacht in het leven leert staan. De meesten van ons leven in het verleden of in de toekomst en vergeten in het Hier en NU te zijn. Een ander heel belangrijk onderdeel van deze training is, dat je je bewust wordt van je gedachtepatronen. Je leert ze observeren en je leert om je gedachten te laten zijn voor wat ze zijn. Mindfulness kan je helpen anders in het leven te gaan staan. Dit in de meest ruime zin van het woord. Wat kan het volgen van deze training voor jou opleveren? Verlichting van stress en spanning Algehele ontspanning Bewustwording van je lichaam Bewustwording van je gevoelens Bewustwording van je gedachten Focus en concentratie verbetert Intuïtie en creativiteit vergroten Mentale groei Immuunsysteem verbetert en bespoedigt genezing Uiteraard is een en ander afhankelijk van je instelling en jouw bereidheid met de oefeningen actief aan de gang te gaan. Jon Kabat-Zinn heeft de training ontwikkeld voor mensen met stress en chronische pijnklachten, maar deze training is eigenlijk voor iedereen geschikt.

Trefwoorden: Alternatieve Geneeswijzen, burn out, Mindfulness, Ontspannen, Personal Coaching, Persoonlijke Groei, Persoonlijke Ontwikkeling, Psychische Hulpverlening, Psychologische Hulpverlening

Andere producten en diensten van Psycholoog Caroline Dekker

13-10-2015

hulp bij HSP

Hulp bij HSP en praktische ondersteuning voor mensen die onzeker of angstig zijn met betrekking met paranormale ervaringen en / of paranormale talenten.


13-10-2015

Counselling

Inzicht gevend en ondersteunend daar waar het nodig is.


13-10-2015

Speyertherapie

Speyertherapie, het begin van een nieuw leven!