Speyertherapie

Door: Psycholoog Caroline Dekker  13-10-2015
Trefwoorden: Persoonlijke Groei, Psychische Klachten, Alternatieve Geneeswijzen

Speyertherapie is een intensieve 10 daagse lichaamsgerichte therapie, voor mensen die vastgelopen zijn in hun leven. Dat kan zijn in het werk (denk bijvoorbeeld aan burn-out autoriteitsconflicten) of privé en of in de relatiesfeer, waarbij er sprake is van terugkerende patronen, maar ook met kinderen. De methode richt zich op het behandelen van (emotionele) problemen in het heden, die al veel eerder zijn ontstaan. De klachten die iemand heeft kunnen de volgende zijn: emotionele problemen, zoals schuld-en schaamtegevoelens, weinig zelfvertrouwen, geen nee kunnen zeggen, depressies en burn-out.. angsten, zoals faalangst, angst voor een bepaald object, voor een situatie, onbestemde angstgevoelens, angstaanvallen. relatieproblemen, terugkerende problemen in de omgang met mensen, het moeilijk kunnen aangaan en onderhouden van relaties, problemen met autoriteit, generatie-en opvoedingsproblemen. minderwaardigheidsgevoelens, het gevoel té veel te moeten doen voor weinig of geen beloning, verantwoordelijk voelen en/of verantwoording nemen, het denken niets te kunnen, het gevoel jezelf steeds te moeten bewijzen. psychosomatische aandoeningen, lichamelijke klachten die ondanks herhaalde behandelingen terugkeren, bijvoorbeeld spanningen en stress, zoals hoofdpijn, benauwdheid, nek-en/of rugklachten, maag-en/of buikklachten.

Trefwoorden: Alternatieve Geneeswijze, Alternatieve Geneeswijzen, Alternatieve Therapie, burn out, Natuurlijke Geneeswijzen, Persoonlijke Groei, Psychische Klachten, Psychologische Praktijk

Andere producten en diensten van Psycholoog Caroline Dekker

13-10-2015

hulp bij HSP

Hulp bij HSP en praktische ondersteuning voor mensen die onzeker of angstig zijn met betrekking met paranormale ervaringen en / of paranormale talenten.


Mindfulness van Psycholoog Caroline Dekker thumbnail
13-10-2015

Mindfulness

Een 8 weekse training ontwikkeld voor mensen met stress en chronische pijnklachten, maar deze training is eigenlijk voor iedereen geschikt.


13-10-2015

Counselling

Inzicht gevend en ondersteunend daar waar het nodig is.