Riodak

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Regentessestraat 1 , 2713 EM Zoetermeer, Zuid-Holland

E-mail

Over Riodak

Riodak te Zoetermeer.

Riodak is een loodgieter en dakbedekkersbedrijf dat al sinds 1958 gespecialiseerd is in werkzaamheden op en aan woningen en bedrijfspanden in voornamelijk de regio haaglanden.Zoals bijvoorbeeld reparatie van Daklekkage en dakgoten , aanbrengen van nieuwe dakbedekking , zink en lood werken kortom alle voorkomende dakdekkers en loodgieters klussen .

Geen klus te klein geen klus te groot.

Dakwerken worden door ons uitgevoerd aan dakgoten alsook platte en hellende daken in bitumen en pannen.
Is uw dak toe aan reparatie of vervanging dan komen wij graag bij u langs om met u uw wensen door te spreken.Zodat wij een een op maat gemaakte offerte aan u kunnen overhandigen of in geval van reparatie deze in de meeste gevallen direkt uit te voeren.
wij zijn gespecialiseerd in zowel hellende alsook platte daken en hebben en hebben hierover de nodige jarenlange expertise om u vakkundig te kunnen adviseren.

Tot 10 jaar garantie!

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Riodak-Sonius-560455457462034/

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Riodak in Regentessestraat 1, Zoetermeer Zuid-Holland 2713 EM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zoetermeer Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoetermeer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoetermeer Zuid-Holland, 2713 EM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3776812]