EVO-OFFICEZORG VOEGT KING BUSINESS TOE AAN PORTFOLIO

Door: Tarq Information Technology  27-11-2008
Trefwoorden: Administratieve Software, Evo Officezorg

Hans Eschauzier, directeur van Quadrant, over de samenwerking met OfficeZorg: ”Speciaal voor de EVO-leden hebben we een versie van King samengesteld waarmee een EVO-lid voor wat betreft de administratieve automatisering helemaal klaar is. Hij krijgt de beschikking over de complete boekhoudmodule van King, inclusief facturering, aanmaningen, factuurhistorie, relatiebeheer en BTW-aangifte. EVO-leden kunnen ook gratis gebruik maken van onze telefonische helpdesk. Deze King-versie is on-line, en dus altijd en overal, te raadplegen. Ook kan de accountant of boekhouder in King werken zonder dat hij op het kantoor van de ondernemer hoeft te komen.”

EVO-directeur Dick van den Bosch is eveneens zeer enthousiast over de samenwerking: “We zijn voortdurend bezig het aanbod van EVO-OfficeZorg te verrijken. Met King hebben we een betrouwbare partner erbij, die voor ondernemers de automatisering van hun bedrijfsvoering gemakkelijker maakt. Daardoor kan de ondernemer zich volledig op zijn business concentreren.”

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met EVO, Samantha Tjin-Asjoe, telefoon: (079) 346 73 73 of (06) 24 219 257. Alle persberichten van EVO zijn terug te vinden op de website van EVO, onder ‘over EVO’ - persberichten.

EVO is de belangenbehartiger van 30.000 bedrijven in alle branches die goederen te vervoeren hebben. Dat doen zij met eigen voertuigen of besteden ze uit aan een transportonderneming. Bij elkaar genereren de EVO-leden, die werk bieden aan 1,3 miljoen mensen, 70 procent van alle lading van, naar en binnen Nederland.

Trefwoorden: Administratieve Software, Evo Officezorg

Contact Tarq Information Technology

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share