PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Door: Traject Coaching  14-06-2008
Trefwoorden: Coaching, Training, Begeleiding

Elk jaar brengen we onze auto naar de garage voor APK en onderhoud. We laten maken wat kapot is, vervangen onderdelen om zo weer veilig de weg op te gaan. Hoe staat het eigenlijk met uw eigen APK? In de lezing “Persoonlijke effectiviteit” wordt ingegaan op uw eigen APK. U ontvangt tips om zelf leiding te geven aan uw leven. Persoonlijke effectiviteit wordt in deze lezing gezien als tips om beter om te gaan met uzelf en anderen. Ook ontvangt u informatie over vervolg trajecten.

In de training gaat het niet over het aanleren van foefjes en trucjes maar om het ontwikkelen van vaardigheden die bij u passen. Uw gedragsverandering staat centraal. Effectief betekent namelijk dat u doet waar u gezond bij blijft. Er wordt gewerkt met de inmiddels wereldberoemde Kernkwadranten  theorie van Daniel Ofman, Steven Covey's gewoonten van effectieve personen en het Dromen, durven doen van Ben Tiggelaar.

Dit gaat u doen:

  • uw kwaliteiten onderzoeken en toepassen
  • Een persoonlijk actieplan maken
  • leren omgaan met moeilijke momenten en stress
  • Conflicten hanteren
  • Balans zoeken in uw leven.Trefwoorden: Begeleiding, Coaching, Gewoonten, Kernkwadranten, Kernkwaliteiten, Lezing, Stappenplan, Training