TLN maakt genomineerden Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2006 bekend

Door: Transport En Logistiek Nederland  23-10-2006
Trefwoorden: Awards, Nominaties

Met de Ondernemersprijs Transport en Logistiek vestigt TLN de aandacht op continue kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector. Nominatie voor de prestigieuze prijs is het resultaat van een uitgebreid selectieproces met als speciaal jaarthema ‘onderscheidend ondernemerschap’. De ondernemersprijs wordt op 25 november 2006 in Rotterdam uitgereikt door de minister van Verkeer en Waterstaat Karla Peijs, tijdens het jaarcongres van TLN.

Dit jaar gaat de prijs naar transportbedrijven en logistiek dienstverleners met uitzonderlijke prestaties op het vlak van voortdurende kwaliteitsverbetering én onderscheidend ondernemerschap. De prijs wordt uitgereikt in drie categorieën: kleine, middelgrote en grote bedrijven. De voorselectie, bestaande uit een schriftelijke rapportage en een locatiebeoordeling, heeft inmiddels plaatsgevonden. De genomineerden voor de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2006 zijn – in alfabetische volgorde – de volgende bedrijven:

Categorie Groot:
· Rabelink Logistics B.V., Doetinchem
· Schenker B.V., Tilburg
· De Winter Transport B.V., Honselersdijk

Categorie Middelgroot:
· Stubbe B.V., Gouda
· Kees in ’t Veen Tanktransport, Rotterdam-Europoort

Categorie Klein:
· H. Jak Transportbedrijf, Heemskerk
· Van de Lagemaat Transport B.V., Everdingen
· M.G. van der Valk Transport vof, Dirksland

De selectie van bedrijven vindt als volgt plaats: Eerst vullen meedingende bedrijven een uitgebreide vragenlijst in en voegen de nodige bijlagen bij ter onderbouwing. Afhankelijk van de ingeleverde informatie komen de deelnemers in aanmerking voor een bedrijfsbezoek op locatie. Dit betreft een kwaliteitsaudit aan de hand van het managementmodel van het INK-instituut. Bovendien vormt het jaarthema 'onderscheidend ondernemerschap’ een belangrijk onderdeel van de bedrijfsbeoordelingen. ViaNorm in Nieuwegein verzorgt als onafhankelijke certificatie-instelling de bedrijfsaudits.

Een vakjury zal per categorie de winnaar selecteren en bestaat uit:
· Enno Osinga (Senior Vice President Cargo, Schiphol Groep), voorzitter
· Margot Cooymans (partner Good Company)
· Ruud Stassen (directeur INK).

Trefwoorden: Awards, Nominaties

Contact Transport En Logistiek Nederland

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share