Verseveldt Kantoorartikelen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 3 Z , 2712 LA Zoetermeer, Zuid-Holland

E-mail

Over Verseveldt Kantoorartikelen

Verseveldt Kantoorartikelen is een regionale leverancier van uw kantoorartikelen, computersupplies, papier, kantoorstoelen en kantoormeubelen.

Verseveldt, is al sinds 1919 een sterke naam in kantoorartikelen (en later ook computersupplies) voor de business-to-business markt. Gemak, tijd- en kostenbesparing voor onze afnemers is daarbij onze hoogste prioriteit. Wij beschikken over de kennis en ervaring om daar op vele klantspecifieke manieren invulling aan te geven. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw organisatie ....

Naast bovengenoemde producten voeren wij ook een snel-leverprogramma van kantoorstoelen en kantoormeubelen, hiervoor hebben wij speciale documentatie die u bij ons kunt aanvragen. Voor specifieke ergonomische- en arbo-technische oplossingen werken wij samen met vakkundige partners.

Op het gebied van kantoormachines in combinatie met printmanagement systemen werken wij samen met een zeer vakkundige partner.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Office Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Verseveldt Kantoorartikelen in Industrieweg 3 Z, Zoetermeer Zuid-Holland 2712 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zoetermeer Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoetermeer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoetermeer Zuid-Holland, 2712 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817298]