Afvalmanagement voor, tijdens en na evenementen

Afvalmanagement voor, tijdens en na evenementen van ContainerTotaal BV

Door: ContainerTotaal BV  20-06-2012
Trefwoorden: Evenement, Afval, Container

    

 

Advies
Door middel van een in eigen huis ontwikkelde afvalscan, die afvalstromen inzichtelijk maakt en bestaande afvalbronnen inventariseert, stellen wij een advies samen met als doel minder vervuiling, meer recycling en minder schoonmaak.

Containers
Op grond van een door ons op maat uitgewerkt containerplan kunnen wij onze eigen afvalcontainers plaatsen en na afloop van het evenement weer afvoeren. Wij beschikken over ruim 4.000 eigen afvalcontainers in alle gangbare maten en onze eigen transportmiddelen (Vanzelfsprekend Euro 5 !). Wij leveren de containers af op een centrale plaats maar kunnen ze ook voor u uitzetten.

Wij ontwerpen een volledig afvalplan met als doel minder vervuiling en meer recycling. Dit wordt mede bereikt door de aanwezigheid van een afvalregisseur die coördineerten de vervuilers bij het afvalprobleem betrekt. Onze aanpak is gericht op het verminderen/voorkomen van afval.

Door onze sterke focus op preventief afvalmanagement - minder vervuiling en meerrecycling - zijn wij voor iedere opdrachtgever een duurzame partner, die echt het verschil maakt en daadwerkelijk vooruitgang boekt.

 

Onze aanpak is gericht op het schoonhouden van verharde en onverharde evenementenlocaties, tijdelijke vloeren, tafels, kantoren, toiletten, podia etc. en niet uitsluitend op het schoonmaken na afloop van een evenement.

Tijdens en na het evenement kunnen wij voor u de containers ledigen, reinigen en het afval afvoeren. Na afloop van het evenement kunnen wij de gehele evenementenlocatie schoonmaken en brandschoon opleveren. Dit alles doen wij met eigen personeel en materieel.

Trefwoorden: Afval, Afvalbakken, afvalbakken voor evenementen, afvaleiland, Afvalmanagement, Bedrijfsafval, Container, container bedrijfsafval, Container Verhuur, Depotcontainers, Duurzaam Afvalmanagement, Evenement, evenementenafvalcontainers, Gaascontainer, Horeca Afval, Plastic Afval, Puincontainer, Rolcontainer,

Andere producten en diensten van ContainerTotaal BV

20-06-2012

ContainerTotaal BV - Container Verhuur

Afvalmanagement voor, tijdens en na evenementen! Verhuur van containers door heel Nederland!