ContainerTotaal BV - Container Verhuur

Door: ContainerTotaal BV  20-06-2012
Trefwoorden: Online Bestellen, Evenement, Afval

    

Container Totaal B.V. is begonnen als inzamelaar van oude afvalcontainers en afvalbakken ten behoeve van de verkoop of recycling.

In de loop der jaren zijn de activiteiten uitgebreid met het leveren van alle merken en types boven- en ondergrondse afvalcontainers.

Onder de naam CT Containerverhuur verhuren we afvalcontainers, afvalbakken, afvaleilanden en rolcontainers aan gemeentes, bedrijven, evenementen en dergelijke.

Als CT Event Services houden wij ons bezig met het afvalmanagement van alle soorten evenementen. Voor ieder evenement hebben wij de geschikte afvalcontainer, afvalbak, of afvaleiland. Wij helpen graag mee, om van uw evenement een schoon succes te maken!

Trefwoorden: Afval, Afvalbakken, afvalbakken voor evenementen, afvaleiland, Afvalmanagement, Bedrijfsafval, Container, container bedrijfsafval, Container Verhuur, Container Verkoop, Depotcontainers, Duurzaam Afvalmanagement, Evenement, evenementenafvalcontainers, Gaascontainer, Gebruikte Containers, Horeca Afval, nieuwe containers, Ondergrondse Container, Online Bestellen, Plastic Afval, Puincontainer, Rolcontainer, Vertrouwelijk Papierafval,

Andere producten en diensten van ContainerTotaal BV

Afvalmanagement voor, tijdens en na evenementen van ContainerTotaal BV thumbnail
20-06-2012

Afvalmanagement voor, tijdens en na evenementen

       Advies Door middel van een in eigen huis ontwikkelde afvalscan, die afvalstromen inzichtelijk maakt en bestaande afvalbronnen inventariseert,