Marjanne Hurks Tantramassage & Seks- en Tantracoaching

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Elzenhof 22 , 2382 EV Zoeterwoude, Zuid-Holland

E-mail

Over Marjanne Hurks Tantramassage & Seks- en Tantracoaching

Marjanne Hurks is een tantrapraktijk voor tantramassages, voor tantra-coaching en liefdespracticum. De tantramassages die ik geef is voor mannen en vrouwen en stellen die de ontdekkingsreis willen aangaan voor meer extase en verdieping in hun seksleven. Mensen die seksuele problemen hebben of een gemis aan intimiteit ervaren kunnen veel baat hebben met een liefdespracticum. Het liefdespracticum is een soort sekstherapie waar het beminnen geleerd wordt door middel van sekscoaching en met hulp van surrogaatpartners en is voornamelijk bedoeld voor de wat oudere maagden.
De tantracoaching ofwel sekseducatie is seksuele voorlichting met als doel om op een tantrische manier te leren met seks om te gaan.
In relaties waarbij het seksleven is "ingezakt of ingedut" is het mogelijk lessen in de 7 sluiers te volgen en is zeker een aanrader.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/HappymassageZoeterwoude/
Twitter: https://twitter.com/MarjanneHurks

Categorieën: Massages

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Marjanne Hurks Tantramassage & Seks- en Tantracoaching in Elzenhof 22, Zoeterwoude Zuid-Holland 2382 EV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Zoeterwoude Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoeterwoude Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoeterwoude Zuid-Holland, 2382 EV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227003]