Meester Café De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuidbuurtseweg 57 , 2381 AE Zoeterwoude, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Meester Café De

De Meester dankt zijn naam aan de geschiedenis van het cafégebouw. Diverse bovenmeesters van de Katholieke Jongensschool die er direct achter lag, woonden er. Het pand stamt uit 1868 en werd enkele jaren nadat de laatste bovenmeester vertrok, in 1993 omgebouwd tot café. Sindsdien geldt het in het weekend als plezierige pleisterplaats voor dorpsbewoners én passanten. Tot in de wijde omtrek is Café de Meester gekend om zijn gemoedelijke gastvrijheid.

Van gezellige borrel tot onvergetelijk huwelijksfeest! Vriendelijk, gastvrij, eerlijk, sfeervol, flexibel…, het zijn slechts enkele van de vele karaktertrekken van het gemoedelijke Zoeterwoudse Café de Meester en de naastgelegen zalen.

Een drankje in het weekend, gezellig eten op het terras, verjaardagsborrel, bruiloft, huwelijksfeest, receptie, kraamfeest, diner, vergadering of zakelijke bijeenkomst, vrijwel alles kan. Een enthousiast en jong medewerkersteam staat dagelijks klaar om het iedereen op elk moment naar de zin te maken.

Het cafe kan dienen als sfeervol decor bij trouwplechtigheden voor kleine gezelschappen terwijl de zaal mogelijkheden biedt voor grotere gezelschappen. En als wij daarna jullie feest mogen verzorgen stellen wij onze trouwzaal graag kostenloos ter beschikking!

Openingstijden

Ma - Vr
Gesloten
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Bars

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zoeterwoude Zuid-Holland

Is Meester Café De in Zuidbuurtseweg 57, Zoeterwoude Zuid-Holland 2381 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bars diensten in Zoeterwoude Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoeterwoude Bars per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoeterwoude Zuid-Holland, 2381 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819836]