Wijdezorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bennebroekweg 1 , 2381 BS Zoeterwoude, Zuid-Holland

E-mail

Over Wijdezorg

WIJdezorg biedt in de Rijnstreek mensen van 50 jaar en ouder maatwerk op het gebied van specialistische thuiszorg, verzorging en verpleging, begeleiding, huishoudelijke hulp en bemiddeling.
Vanuit zeven zorglocaties leveren we met ruim 800 medewerkers persoonlijke zorg en service die aansluit op de woonomgeving en de leefstijl van de individuele klant. Dankzij de enthousiaste inzet van ruim 700 vrijwilligers kunnen we onze klanten bovendien veel activiteiten en andere aantrekkelijke extra’s bieden. In de dorpen functioneren onze gastvrije locaties als ontmoetingsplaats voor bewoners, familie en dorpsgenoten.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/WIJdezorg-454848711204895/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zoeterwoude Zuid-Holland

Is Wijdezorg in Bennebroekweg 1, Zoeterwoude Zuid-Holland 2381 BS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Zoeterwoude Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoeterwoude 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoeterwoude Zuid-Holland, 2381 BS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3683236]