Sluis Tegelwerken L vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ambachtsstraat 10 , 3284 XW Zuid-Beijerland, Zuid-Holland

E-mail

Over Sluis Tegelwerken L vd

Professionele tegelzetters voor regio Hoekschewaard. Door jarenlange ervaring in de tegelzetbranche zijn zowel aannemers, projectontwikkelaars als particuleren bij ons aan het juiste adres.

U kunt ons opdracht geven voor o.a. uit het aanbrengen van tegelwerk in keukens, badkamers en toiletten, keramische vloeren, waarvan de grootformaat tegels tot 120 x 120 met regelmaat worden verwerkt, natuursteenvloeren (binnen en buiten), mozaïek, vloertegelwerk in specie, terrasvloeren, trappen ,enz. Ook de uitvoering van uw grote tegelproject is voor ons geen probleem.

In onze showroom vindt u een ruim assortiment wand- en vloertegels. Zowel particulieren als aannemers krijgen door ons geleverd. Ook bent u aan het juiste adres voor een natuursteenvloer waarvan wij een ruim aanbod aan u kunnen tonen en u kunnen adviseren over de aanschaf en het onderhoud van uw vloer.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zuid-Beijerland Zuid-Holland

Is Sluis Tegelwerken L vd in Ambachtsstraat 10, Zuid-Beijerland Zuid-Holland 3284 XW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zuid-Beijerland Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zuid-Beijerland Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zuid-Beijerland Zuid-Holland, 3284 XW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816650]