Weenen Bouwbedrijf Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Scheijdelveweg 7 R , 3214 VN Zuidland, Zuid-Holland

E-mail

Over Weenen Bouwbedrijf Van

In februari 2003 is Van Weenen Bouwbedrijf van start gegaan in de bouwsector. Inmiddels is Van Weenen Bouwbedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met hardwerkende, vakkundige en verantwoordelijke medewerkers. Vakmanschap, meedenken met de klant en het zoeken van oplossingen voor (niet) alledaagse bouwwerkzaamheden, zijn kenmerkend voor ons bedrijf.

Het persoonlijke contact en korte lijnen zijn onze kracht. Op die manier streven wij naar het behalen van een optimaal resultaat.

Ook zijn wij sinds december 2014 VCA** gecertificeerd en verrichten wij momenteel ook (onderhouds)werkzaamheden in de industriële sector.

Tevens zijn wij dit jaar gestart met een nieuwbouwproject in Oostvoorne (www.vrijwonen.nu) van 10 vrijstaande, luxe woningen. Er zullen er zeker meer volgen !

De werkzaamheden die wij verrichten zijn zeer divers; van aftimmerwerkzaamheden tot nieuwbouw, het aanvragen van benodigde tekeningen en vergunningen en o.a.:

* Dakkapellen
* Aanbouwen
* Kozijnen plaatsen
* Dakrenovaties
* Exterieurbouw
* Renovaties
* Interieurbouw
* Funderingen
* Garages
* Nieuwbouw
* VvE Onderhoud

Wij verzorgen het graag voor u!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Van-Weenen-Bouwbedrijf-396441067108615/

Categorieën: Carpenter

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Weenen Bouwbedrijf Van in Scheijdelveweg 7 R, Zuidland Zuid-Holland 3214 VN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zuidland Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zuidland Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zuidland Zuid-Holland, 3214 VN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229189]