Bawavi Constructiewerkplaats BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lindtsedijk 62 , 3336 LE Zwijndrecht, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bawavi Constructiewerkplaats BV

BAWAVI, IJZERSTERK IN IJZERWERK!

Bawavi is dé kwaliteitspartner als het gaat om het fabriceren, leveren en monteren van ijzerwerk ten behoeve van elektrische installaties onder andere aan boord van schepen. Bawavi is gespecialiseerd in het vervaardigen - in eigen werkplaats - van deze zogenaamde ladderbanen en verwant ijzerwerk. Het gehele traject neemt Bawavi uit handen, van het uitwerken op maat, produceren en daarna lassen en bewerken / conserveren, tot het monteren van de ladderbanen op gewenste locatie. Vaak zijn wij als één van de eersten in het schip om het ijzerwerk te monteren. Naast de specialisatie in ladderbanen - in diverse uitvoeringen zoals staal, aluminium, RVS en thermisch verzinkt - levert Bawavi bijvoorbeeld ook voor jachtbouw, industrie, hekwerken, diverse fundaties en constructies en klein ijzerwerk. Bawavi is gewoon ijzersterk in ijzerwerk!

Bawavi werkt met snelle en flexibele medewerkers voor een groot aantal gerenommeerde klanten in de scheepsbouw (nieuw- en verbouw), binnenvaart, jachtbouw, offshore, industrie en constructie. Bawavi is VCA gecertificeerd en sterk in het snel en efficiënt leveren van producten en diensten.

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Bawavi-Constructiewerkplaats-BV/503574882992098

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zwijndrecht Zuid-Holland

Is Bawavi Constructiewerkplaats BV in Lindtsedijk 62, Zwijndrecht Zuid-Holland 3336 LE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Aluminium diensten in Zwijndrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwijndrecht Aluminium per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwijndrecht Zuid-Holland, 3336 LE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3750666]