Milieukasten van Bumax

Milieukasten van Bumax van Bumax

Door: Bumax  01-02-2008
Trefwoorden: Opslagsysteem, Milieu Opslag, Chemicalienkast

Breed assortiment milieukasten
Bumax is uw leverancier van milieukasten voor de opslag van gevaarlijke stoffen volgens de PGS 15. De milieukasten zijn geschikt voor de inpandige opslag van milieubelastende stoffen ADR-klasse 8 en 9 in verpakkingsgroep II en III tot 250 kilogram. Gevaarlijke stoffen zoals oliën, vetten, smeermiddelen, aquatoxische, schadelijke en irriterende stoffen kunnen conform de regels worden opgeslagen in deze solide stalen en kunststof opslagkasten.

Het interieur van de milieukasten bestaat uit meerdere opvanglegborden en een bodemopvangbak. Het assortiment stalen veiligheidskasten bestaat uit diverse modellen met enkele of dubbele stalen deuren. De stalen milieukasten zijn afsluitbaar middels een centraal slot en zijn voorzien van ventilatie-openingen.

Voor de opslag van corrosieve stoffen levert Bumax een serie polyethyleen veiligheidskasten. Zuren en logen worden opgeslagen in speciale zuren- en logenkasten.

Speciaal voor de opslag van brandbare vloeistoffen levert Bumax een uitgebreid programma StoreLab brandwerende veiligheidskasten. Een brandwerende veiligheidskast wordt geleverd in de klassen 30 en 90 minuten brandwerendheid.

Bumax produceert en levert opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen voor de Nederlandse en Europese markt. Met eigen productie in Nederland en Duitsland leveren wij een compleet assortiment producten voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Bumax is specialist in brandwerende opslagsystemen.

Trefwoorden: Chemicalienkast, Chemicalienkasten, Gevaarlijke Stoffen Kast, Milieu Opslag, Opslag Kast, Opslagsysteem,