Nieuw assortiment brandwerende veiligheidskasten

Nieuw assortiment brandwerende veiligheidskasten van Bumax

Door: Bumax  24-09-2007
Trefwoorden: Opslagsysteem, Brandwerende Kast, Milieukasten

Brandwerende veiligheidskasten

Bumax is uw leverancier van StoreLab brandwerende veiligheidskasten voor de opslag van gevaarlijke stoffen conform de PGS15.


Nieuwe richtlijn
Met de invoering van de nieuwe richtlijn voor de opslag van corrosieve stoffen, zuren, basen, licht- ontvlambare stoffen en dergelijke, de PGS15, is het gebruik en de toepassing van brandveilige kasten strenger omschreven. Bumax adviseert u graag en vrijblijvend over de vele mogelijkheden en uitvoeringsvarianten. De brandkasten zijn verkrijgbaar als 30 of 90 minuten brandwerend en voldoen aan de nieuwe Europese norm EN 14470-1.

Inpandige opslag
De opslagsystemen zijn geschikt voor de inpandige opslag van gevaarlijke stoffen tot 250 kilogram. Voor de vele toepassingsgebieden van de veiligheidskasten biedt Bumax u een uitgebreid assortiment.


Breed assortimentveiligheidskasten
Voor de veilige opslag van 200 litervaten bieden wij een speciale serie brandwerende vatenkasten. Daarnaast bestaat er voor de opslag van kleinverpakkingen een grote serie brandveiligheidsopslagkasten met opvanglegborden en schuifladen, uitgevoerd met dubbele deuren, enkele deuren en segmentdeuren. Voor de opslag van corrosieve stoffen, zoals zuren en logen, leveren wij een speciaal polyethyleen interieur waardoor ook deze stoffen veilig en volgens de regels worden opgeslagen.

Bumax ontwerpt onderbouwkasten speciaal voor het gebruik op de werkplek, bijvoorbeeld onder een werktafel. Voor de verplichte ventilatie van de brandwerende kasten leveren wij een uitgebreid assortiment ventilatoren.

Productent en leverancier
Bumax produceert en levert opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen voor de Nederlandse en Europese markt. Met eigen productie in Nederland en Duitsland leveren wij een compleet assortiment producten voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Bumax is specialist in brandwerende opslagsystemen.

Vraag onze catalogus vandaag nog aan of neem contact op met onze verkoopafdeling.

Trefwoorden: Brandwerende Kast, Brandwerende Opslag, Chemicalienkasten, Gevaarlijke Stoffen Container, Milieukasten, Opslag Kast, Opslagsysteem,