Nieuw assortiment kunststof opvangbakken

Nieuw assortiment kunststof opvangbakken van Bumax

Door: Bumax  01-02-2008
Trefwoorden: Opslagsysteem, Milieu Opslag

Bumax levert een compleet nieuw assortiment polyethyleen opvangbakken. Uitvoerig onderzoek en testen hebben geleid tot een typegoedkeuring voor alle lekbakken. Met deze laatste innovatie zijn alle modellen onderworpen aan een draaglasttest en voorzien van het Duitse ü-teken als kwaliteitskenmerk.

De PE-opvangbakken hebben als voordeel het lage gewicht ten opzichte van de hoge draagkracht. Tevens vormen de kunststof opvangbakken een kostengunstig alternatief voor stalen opvangbakken. De polyethyleen opvangbakken worden uitgevoerd met een polyethyleen rooster of een verzinkt stalen rooster. Het polyethyleen rooster is zeer resistent tegen agressieve en corrosieve chemicaliën.

Naast het ü-teken (Umwelt-teken) worden de opvangbakken geleverd met een bouwtechnische goedkeuring door het DIBt te Berlijn.

Bumax levert een compleet assortiment opvangbakken voor een veilige opslag van gevaarlijke stoffen conform de PGS 15. De opvangbakken worden geleverd in staal en in polyethyleen uitvoering.
Opvangbakken bieden een veilige opslag van vloeibare gevaarlijke stoffen. Een opvangbak voorkomt naast bodemverontreiniging ook verontreiniging van uw bedrijfsvloer. Eventuele lekkages worden veilig in de opvangbak verzameld.

Lekbakken worden toegepast voor opslag van olie, schadelijke en irriterende stoffen. Daarnaast zijn milieupallets speciaal ontwikkeld voor de opslag van werkvoorraad op de werkvloer.
De opvangbakken worden uitgevoerd met heftruckbeugels voor een veilig transport met heftruck of pompwagen. Milieupallets bieden een veilige opslag voor 60 litervaten, 200 litervaten, IBC's, KTC's en losse verpakkingen. De thermisch verzinkte of kunststof roostervloer is uitneembaar voor het reinigen van de opvangbak.
De opvangbakken worden geleverd in ruim 250 typen in staal en in PE (kunststof).

Bumax adviseert u graag in uw keuze van het juiste type opvangbak. Bumax produceert en levert opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen voor de Nederlandse en Europese markt. Met eigen productie in Nederland en Duitsland leveren wij een compleet assortiment producten voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Bumax is specialist in brandwerende opslagsystemen.

Trefwoorden: Milieu Opslag, Opslagsysteem