Nooddouches en oogdouches van Bumax

Nooddouches en oogdouches van Bumax van Bumax

Door: Bumax  27-03-2008
Trefwoorden: Milieu Opslag

De oogdouches zijn geschikt voor het spoelen van de ogen bij contact met gevaarlijke stoffen. De lichaamsdouches zijn speciaal ontwikkelde nooddouchesystemen voor de industrie voor toepassing op de werkvloer of in de gevaarlijke stoffen opslagplaats.

Een nooddouche kan ernstig letsel voorkomen dan wel beperken bij calamiteiten met gevaarlijke stoffen. Een betrouwbare nooddouche is in een dergelijk geval onmisbaar. De nooddouche moet onmiddellijk voldoende water leveren om brandende kleding te blussen en agressieve chemische stoffen te neutraliseren. Zelfs voor extreme weersomstandigheden levert Bumax vorstvrije nooddouches, op locaties zonder stromend water leveren wij tankdouches of mobiele oogdouches.

Tevens levert Bumax een ruim assortiment vorstvrije nooddouches voor uitpandig gebruik. Een vorstvrije nooddouche voor buitengebruik moet 24 uur per dag functioneren, zelfs bij extreme weersomstandigheden.
De vorstvrije nooddouches met geïntegreerd thermostaat, zelfregelende verwarmingskabels en isolatiepakket zorgen voor een betrouwbare nooddouche bij calamiteiten met gevaarlijke stoffen.

Bumax adviseert u graag omtrent de vele mogelijkheden en regelgeving op het gebied van nooddouches.

Neem contact op met onze verkoopafdeling op: 078 - 625 52 10

Of bestel vandaag nog onze catalogus.

Trefwoorden: Milieu Opslag