eKo notaris

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg de Bruinelaan 5 , 3331 AB Zwijndrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over eKo notaris

Wij verlenen aan onze particuliere en zakelijke relaties juridische en fiscale adviezen, die doorgaans in notariële akten worden vastgelegd. De financiële afwikkeling van veel transacties worden eveneens door ons verzorgd. Wij hebben regelmatig en intensief contact met alle betrokkenen, in de eerste plaats met onze cliënten, maar ook met bijvoorbeeld belastingadviseurs, makelaars, accountants, hypotheekadviseurs, banken, advocaten, belastingdienst, kadaster, kamer van koophandel, etc.
Familierecht, onroerend-goedrecht en rechtspersonenrecht zijn onze kerntaken. Op deze vakgebieden zijn wij specialist, in het bijzonder mbt estateplanning en de scheepvaart.

Kaart

Openingstijden

Ma, Do - Vr
-
Di - Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/eKoNotariaat

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is eKo notaris in Burg de Bruinelaan 5, Zwijndrecht Zuid-Holland 3331 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zwijndrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwijndrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwijndrecht Zuid-Holland, 3331 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826299]