Fysiotherapie Kort Ambacht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kort-Ambachtlaan 7 , 3333 EH Zwijndrecht, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysiotherapie Kort Ambacht

Kort Ambacht Fysio: Bij ons bent u in goede handen. Ons team adviseert, behandelt en begeleidt u, met als doel het optimaal functioneren van uw lichaam.

Onze expertise
Een greep uit onze expertise: fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kaakgewrichttherapie (orofaciale fysiotherapie), Bowentherapie, medische fitness en beweegprogramma's voor diabetes, COPD en zwaarlijvigheid.

Als deskundigen van het dagelijks bewegen, richten onze fysiotherapeuten zich op uw functioneren, thuis, op het werk, tijdens het sporten, of tijdens het uitoefenen van uw hobby. U leert hoe u door verantwoord bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zullen wij u soms verzoeken om een vragenlijst in te vullen. Uw behandelaar zal u dan vragen om een van de lijsten in te vullen op onze website: http://www.kortambachtfysio.nl/

Fysiotherapie Nebo
Onze activiteiten in woonzorgcentrum Nebo richten zich op behandeling en begeleiding van patienten in de "1e lijn". Dat wil zeggen dat wij geopend zijn voor iedereen, ook van buiten Nebo, die behoefte heeft aan een fysiotherapeutisch consult en eventuele behandeling.

Vanuit deze vestiging voorzien wij ook in de behoefte voor fysiotherapie in het verpleeghuis en in het verzorgingshuisgedeelte van Nebo.

De behandelingen zijn gewoon verzekerd volgens de verzekeringsvoorwaarden van alle zorgverzekeringen. Ook hier kunt u zonder verwijzing van uw arts terecht.

Kaart

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Kort Ambacht in Kort-Ambachtlaan 7, Zwijndrecht Zuid-Holland 3333 EH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Zwijndrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwijndrecht Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwijndrecht Zuid-Holland, 3333 EH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826180]