Devil May Care presentatie Amsterdam

Devil May Care presentatie Amsterdam van James Bond Nederland

Door: James Bond Nederland  24-05-2008
Trefwoorden: Boekpresentatie, Devil May Care, Ian Fleming,

Op 28 mei 2008, de honderdste geboortedag van Ian Fleming, zal het nieuwe James Bond-boek Devil May Care feestelijk worden gepresenteerd bij Selexyz Scheltema op het Koningsplein in Amsterdam.

Op deze ‘Shaken not Stirred’-party zal het eerste exemplaar van het boek worden uitgereikt aan de voorzitter van de Nederlandse James Bond-organisatie.

Cocktails
Tijdens de feestelijke presentatie vanaf 16.00 uur kunnen er echte James Bond-cocktails gedronken worden en tevens is er voor de pers de mogelijkheid om meteen recensie-exemplaren mee te nemen. Daarnaast zullen er ware Bond-kenners aanwezig zijn van de organisatie James Bond Nederland.

In Londen zal op dezelfde dag het eerste Britse exemplaar van Devil May Care worden gepresenteerd aan de internationale pers.

De inhoud van het boek blijft tot op de publicatiedatum geheim. Wel is bekend dat Devil May Care tijdens de Koude Oorlog speelt en bol staat van bloedstollende actie, mooie vrouwen, droge humor en exotische locaties.

Sebastian Faulks
De nieuwe James Bond is geschreven door de zeer gerespecteerde Britse auteur Sebastian Faulks, bekend van de succesroman Birdsong (Het lied van de loopgraven). Hij treedt in de voetsporen van dé James Bond-auteur Ian Fleming (1908–1964). Het laatste Fleming-boek verscheen 42 jaar geleden onder de titel Octopussy and The Living Daylights.


Voor meer informatie over Devil May Care en/of het feest:
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Marieke Niezen
Postbus 40203
3504 AA Utrecht
Tel.: 030-2470419
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Boekpresentatie, Devil May Care, Ian Fleming,