Vertegenwoordigingen

Door: Kubat Consultancy  30-03-2011
Trefwoorden: Consultancy

 

Heeft u een goedlopend productiebedrijf of heeft u een nieuwe dienst die u ook graag in het buitenland aan de man zou willen brengen, maar ziet u op tegen de vele marktonderzoeken en papieren rompslomp dan bent u bij ons aan het goede adres. Door ons grote netwerk in zowel binnen- als buitenland hebben wij goed inzicht op de verschillende markten en de regelgeving ter plaatsen. Vaak kunnen wij u vrij snel aangeven hoe groot de kans van slagen is met een bepaald product in een bepaalde markt omdat wij de meeste afnemers al kennen.

Ook als u een groothandel of andersoortige onderneming heeft in Nederland en u zich afvraagt of de producten die u nu in Nederland inkoopt ergens anders goedkoper zouden kunnen worden ingekocht, zonder in te leveren op kwaliteit dan kunnen wij u helpen. Omdat wij mensen in verschillende landen tot onze beschikking hebben die de markt kennen, kunnen wij u snel antwoord geven en daarnaast de garanties geven dat u ook krijgt wat u bestelt.

Speelt er een dergelijk iets binnen uw organisatie en bent u benieuwd wat wij eventueel voor u zouden kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op.  

Trefwoorden: Consultancy