Motivaris breidt uit met twee nieuwe vestigingen!

Door: Motivaris  19-02-2009

Motivaris breidt uit met twee nieuwe vestigingen!

Op 5 januari jl. werd bericht over de versterking binnen het team van Motivaris met de nieuwe directeur/eigenaar Erik Oostdijk. Met ingang van 1 februari wordt ook het kantorennet van Motivaris uitgebreid met twee nieuwe vestigingen in Den Haag en Hilversum.

Motivaris richt zich specifiek op startende ondernemers al dan niet met een bijzondere re-integratievraag. In 2009 vindt verbreding plaats naar doelgroepen met een specifieke outplacement-trajecten en ondersteuning van mensen met een fysieke of psychische handicap.
De aandacht voor de fysieke component uit zich dan ook in de beschikbare modules waarbij aan fitness, voeding en lifestyle gedacht moet worden. Van grote invloed op deze nieuwe koers is de medische achtergrond van de nieuwe directeur.

Het specifieke karakter van Motivaris: persoonlijke aandacht, maatwerktrajecten en een directe en open benadering blijven ook in 2009 de voornaamste speerpunten in de nieuwe en bestaande vestigingen.

``Door Motivaris in deze plaatsen te vestigen kan, in samenhang met de opgebouwde expertise van de afgelopen jaren, de service van Motivaris optimaal worden aangeboden aan startende ondernemers en overige werkzoekenden.
De opening van vestigingen in Oost- en Noord-Nederland volgen in de loop van 2009.´´ aldus Erik Oostdijk.

Heeft u vragen over Motivaris of over de diensten van Motivaris?

U kunt contact op nemen met telefoonnummer 078-6202835 of mailen naar info@motivaris.nl


Motivaris Motivaris                 Den Haag Motivaris                    Hilversum
H.A. Lorentzstraat 4               Raamweg 22                               Koninginneweg 13
3331 EE Zwijndrecht            2596 HL Den Haag                    1217 KP Hilversum
078-6202835                         078-6202835