Mous BV Technisch Bureau

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lindtsedijk 84 , 3336 LE Zwijndrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Mous BV Technisch Bureau

Technisch Bureau MOUS bv is meer dan 60 jaar actief in de scheepselektrotechniek. De elektrische installatie aan boord van zeeschepen, binnenvaartschepen en jachten kent voor Technisch Bureau MOUS bv geen geheimen. Schakelkasten, stuurhuis lessenaars en twee-draads besturingen worden volgens specificaties van de klant ontworpen.
Alle installaties worden volgens de laatste eisen van diverse keurende instanties uitgevoerd.

In dienstverlening gaat Technisch Bureau MOUS bv heel ver, we kunnen bijna alle producten leveren. Wanneer een bepaald product niet voorhanden is, dan worden kosten nog moeite gespaard om een passend alternatief te vinden.

Technisch Bureau MOUS bv heeft de service hoog in het vaandel staan. We zijn heel flexibel in onze werkzaamheden. U kunt vaak dezelfde dag nog een monteur aan boord krijgen. Of het nou gaat om een meggertest, een storing, of iets simpels als nieuwe lampen, accu’s of zekeringen.

Als onderdeel van De Kooiman Groep heeft Technisch Bureau MOUS bv veel ervaring op veel verschillende schepen. Wij weten dan ook als geen ander dat een zeevaartschip een andere aanpak vraagt dan een binnenvaartschip.

Sinds eind 2014 is Technisch Bureau MOUS bv gevestigd aan de Lindtsedijk 84 in Zwijndrecht, op het terrein van ons zusterbedrijf Scheepswerf Gebr. Kooiman bv aan de Swinhaven. Hierdoor zijn we voor schippers nog beter bereikbaar nu we direct aan het water liggen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze werkzaamheden in de scheepselektrotechniek.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Marine Equipment & Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mous BV Technisch Bureau in Lindtsedijk 84, Zwijndrecht Zuid-Holland 3336 LE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zwijndrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwijndrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwijndrecht Zuid-Holland, 3336 LE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818971]