Computer Reparatie

Computer Reparatie van PS4ALL Computers Zwijndrecht

Door: PS4ALL Computers Zwijndrecht  21-03-2011
Trefwoorden: Computers, Computer, Computer Software

"Computer Reparatie" kan ruim worden gezien. Een computer is een complex apparaat en een defect kan zich op diverse manieren uitten zo kan het defect zich op softwarematig vlak voordoen maar ook hardwarematig kan er iets mis zijn.

Wanneer u uw computer bij PS4ALL brengt, wordt uw computer op basis van "No Cure, No Pay" onderzocht op mogelijke defecten. Gekeken wordt of het probleem zich softwarematig of hardwarematig voor doet en wat de mogelijke oplossingen zijn.

Het onderzoeken kent een bedrag van € 25,00 welke komen te vervallen wanneer u besluit de computer te laten repareren. Kunnen wij deze niet repareren, dan betaald u dit bedrag dus niet! Wanneer de computer wel gerepareerd kan worden, en u besluit deze niet te laten repareren dan spreekt het voor zich dat alleen de € 25,00 onderzoekskosten in rekening worden gebracht.

In alle gevallen communiceert PS4ALL met u wat de mogelijke oplossing kan en/of zal zijn. Wanneer het probleem hardwarematig is, en er nieuwe componenten benodigd zijn; neemt PS4ALL eerst contact met u op om u te laten weten wat de bijkomende kosten zullen zijn in geval van reparatie/vervanging. Wanneer het probleem eenvoudig is, zullen wij veelal direct overgaan tot de oplossing tenzij het riscio op dataverlies aanwezig is. In dat geval wordt eveneens contact met u opgenomen.
Wat kunt u verstaan onder "Computer Reparatie"?
- Verwijderen van virussen, trojans, backdoors, rootkits.
- Oplossen van hardwarematige problemen.
- Computer weer opstartbaar maken.
- Softwarematige problemen oplossen.

PS4ALL is al jaar en dag actief met computer reparaties. Of u nu een Oude Pentium 2 computer bezit, of een computer van de huidige generatie. Voor iedere computer is een oplossing denkbaar, mits niet te complex en de kosten voor U als klant niet te hoog worden. PS4ALL is eerlijk en zal u tevens kenbaar maken wanneer reparatie van uw computer dermate duur kan worden dat de aanschaf van een nieuwe computer veelal al interessanter wordt. Het vervangen van componenten t.w.v. € 125,00 met daaropvolgend reparatiekosten t.w.v. € 35,00 is uiteraard een groot totaalbedrag en al ruim de helft van een nieuwe computer. Ook dit soort informatie verstrekken wij (adviserend!) aan u als klant.


PS4ALL, waarbij eerlijkheid het langst duurt!

Trefwoorden: Computer, Computer Hardware, Computer Reparatie, Computer Software, Computers, Hardware

Contact PS4ALL Computers Zwijndrecht

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share