SymFormation implementeert QIS software

Door: Symlad  11-12-2012
Trefwoorden: Mes

PERSBERICHT           

 

Oostzaan/Dordrecht,  november 2012

SymFormation implementeert QIS software voor de registratie en analyse van productie- en kwaliteitsgegevens bij Royaan

SymFormation is gestart met de implementatie van QIS bij de vestiging van Royaan in Oostzaan. In deze eerste fase worden gegevens vanuit Exact en vanuit de productielijnen verzameld en aangevuld met handmatige informatie. De gegevens worden verzameld met behulp van standaard process links voor OPC, SQL en Excel. In de tweede fase zal de software worden uitgerold naar de overige vestigingen.

“Royaan is per 1 oktober 2012 overgegaan tot de aanschaf van QIS via de Nederlandse distributeur Symformation.

We waren op zoek naar een softwarepakket die alle beschikbare data uit een operationeel proces kan binden om zo snellere en bredere analyses te kunnen maken voor procesverbetering.

De redenen waarom we voor QIS hebben gekozen zijn, goede referenties en de instelling van Symformation. Hun doel is niet alleen software verkopen, maar ook de klant meenemen in het installatieproces, zodat de klant zelf het pakket kan instellen en onderhouden zonder dat hiervoor dure consulturen nodig zijn.”, aldus Arjan de Meijere Manager Bedrijfsbureau Oostzaan

Profiel Royaan

Royaan, dat sinds 7 juni 2007 wordt gevormd door de combinatie van Buitenhuis Snacks en ColdFood, maakt een breed pakket kwalitatief hoogwaardige diepvries snacks.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Wijk bij Duurstede. Met fabrieken in Alkmaar, Beuningen, Oostzaan, Wijk bij Duurstede behoort Royaan met ca. 300 werknemers tot één van de toonaangevende snackfabrikanten van Nederland.

Als uw verwenner in warme snacks staat Royaan met de merken Van Dobben, Buitenhuis, Kwekke-boom, Laan snacks, Willie Dokter, Mayam en Bakker voor hoogwaardige, eerlijke, maar vooral ook lekkere snacks. Welk product van Royaan je ook proeft: Je proeft in de eerste plaats kwaliteit.

Profiel SymFormation

SymFormation is een jonge onderneming, die gespecialiseerd is in MES software voor de voedingsmiddelenindustrie en de koppeling met ERP software. De software is gebaseerd op de standaard software van QiSoft (QIS) aangevuld met eigen add-ons voor onder ander planning, onderhoud en OEE. In principe kunnen we daarmee alle benodigde software tussen ERP en de werkvloer (PLC’s/Scada) afdekken. Onze software wordt bij een groot aantal bedrijven in de voedingsmiddelen industrie.  SymFormation is de exclusieve dealer van QIS in de Benelux. QIS wordt ontwikkeld door QiSoft met vestigingen in onder meer Groot Brittannië en de Verenigde Staten.

Voor nadere Informatie:

E.D. van Ballegooie

Telefoon             : +31 (0)6 54 256525

E-mail                   :

Web                      :

:

Trefwoorden: Mes

Andere producten en diensten van Symlad

12-05-2014

Perlz4Production

Real time planning & control software


21-07-2009

Integratie Exact en QIS/OEE software

Symlad integreert Exact software met QIS en OEE software.


11-07-2009

planningsoftware en voor- en nacalculatie software houtverwerkend bedrijf

Symlad heeft voor een van de grotere Nederlandse houtverwerkende ondernemingen software geleverd voor de planning (grafisch planbord) en voor de flexibele voor- en nacalculatie op basis van vrij definieerbare formules. Deze software is gekoppeld aan de bestaande ERP software.