Tandarts Implantoloog K.D. Go

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Afslag 1 , 3331 RH Zwijndrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Tandarts Implantoloog K.D. Go

De praktijk van Tandarts Go is gevestigd op twee locaties, namelijk in Zwijndrecht en Rotterdam.
Tandarts Go heeft een praktijk voor Algemene Tandheelkunde met als specialisatie Implantologie, Parodontologie en kleine chirurgische verrichtingen, zoals het verwijderen van verstandskiezen en cyste operaties. Wij zijn een verwijspraktijk voor deze disciplines.
Implantologie
Implantologie wil zeggen: het plaatsen van tandheelkundige implantaten zoals kunstwortels (meestal gemaakt van titanium).
Parodontologie
Parodontologie betreft tandhygiënische behandelingen ter voorkoming of genezing van Parodontitis. Dit is een chronische ziekte die het tandvlees en het bot rondom een tand aantast. Dat gebeurt als bacteriën in de tandplaque ervoor zorgen dat het tandvlees gaat ontsteken.
Omdat Parodontitis niet gepaard gaat met pijn, hebben de meeste mensen niet direct in de gaten dat ze er last van hebben.
Tandarts Go beoordeelt de kwaliteit van het tandvlees en de mondhygiëne, reinigt het tandvlees en geeft adviezen om het tandvlees zo gezond mogelijk te houden.

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di - Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zwijndrecht Zuid-Holland

Is Tandarts Implantoloog K.D. Go in Afslag 1, Zwijndrecht Zuid-Holland 3331 RH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sealen diensten in Zwijndrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwijndrecht Sealen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwijndrecht Zuid-Holland, 3331 RH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826564]