Van Gent Autoverhuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: H.A. Lorentzstraat 6 , 3331 EE Zwijndrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Van Gent Autoverhuur

Van Gent autoverhuur, een goede partner op het gebied van mobiliteit, centraal gelegen in de Drechtsteden langs de A16. Wij verhuren personenwagens, bedrijfswagens en personenbussen, allen met rijbewijs B te berijden. En ook verhuren wij bedrijfswagens voor rijbewijs C. Wij beschikken over een vloot van ruim 200 voertuigen en zijn sinds 1981 actief in de Drechtsteden. We zijn aangesloten bij de Bovag en met 3 sterren gekwalificeerd.
Voor bedrijven hebben wij een breng- en haalservice, zorgeloos huren bij van Gent autoverhuur. Een telefoontje en de auto wordt bij u afgeleverd en weer opgehaald. Voor de langere termijnhuur (shortlease) maken wij graag een passende aanbieding voor uw bedrijf.
Voor de particuliere klant hebben wij ook speciale aanbiedingen. Alles kan, wij hebben flexibele huurtijden van een uur, halve dag, dag, weekend, tot hoe lang u maar wilt.
Openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur t/m 18.00 uur, zaterdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zon- en feestdagen gesloten. Buiten kantooruren zijn wij voor dringende gevallen te bereiken via het centrale nummer.
Uiteraard biedt van Gent autoverhuur een goede service en staat graag voor u klaar met ons nieuwe en betrouwbare materiaal.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Rental

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van Gent Autoverhuur in H.A. Lorentzstraat 6, Zwijndrecht Zuid-Holland 3331 EE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zwijndrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwijndrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwijndrecht Zuid-Holland, 3331 EE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3715475]