Algemene nieuws update VDSN Audio Visueel

Door: VDSN Audio Visueel  06-06-2011
Trefwoorden: Overheid, Educatie, Panasonic


Philips breidt het assortiment Large Format Display's en Touchmonitoren verder uit. In de meest recente prijslijst zijn nu ook opgenomen: 47" en 55" edge-LED monitoren, 55" direct LED monitor met ultra-slim bezel en een 46" High Brightness monitoren met een lichtopbrengst van maar liefst 1500 cd/m2!  

Daarnaast is het gehele assortiment touchmonitoren aangepast. Philips introduceert een economy line touchmonitoren in 42", 55" en 65" voorzien van optische touchtechnologie (2 touchpunten). Deze monitoren worden gefaseerd leverbaar, de 42" vanaf week 29 en de 55"/ 65" vanaf ongeveer week 36.

Beleef de échte multi-touch ervaring met het uitgebreide aanbod Philips multi-touch monitoren. U heeft de keuze uit 19 verschillende uitvoeringen voor toepassing als monitor, tafel of kiosk. De monitoren zijn voorzien van 4 of 32 aanraakpunten en zeer geschikt voor de unieke , een bundeling van handige touchapplicaties.StarScreen is inmiddels een bekende monitor in de educatieve en AV-markt dankzij de uitstekende prijs- / kwaliteitsverhouding en snelle levertijden. Per direct hebben we de 55" uitvoering nog aantrekkelijker geprijsd!


Canon heeft van 28 april t/m/ 30 juni wel een zeer interessante zomeraanbieding voor de Canon XEED WUX10 en de SX80 MarkII projectoren.

Bij bestelling van drie XEED WUX10 projectoren of vijf XEED SX80 projectoren, in de actieperiode, ontvangt u een Apple iPad 2 (16 GB, Wi-Fi, in wit of zwart).

U hoeft de projectoren niet ineens te bestellen. U kunt doorsparen voor de iPad 2 tot de einddatum van 30 juni 2011. De Apple iPad 2 ontvangt u extra bovenop uw standaard condities van Canon Nederland en van ons distributeur.
Informeer naar de actievoorwaarden.


Als één van de Pro dealers van LG in Nederland kunnen we nu
ook de LG LED touchmonitoren leveren tegen concurrerende prijzen.

Deze monitoren bestaan uit een LED "Commercial Lite"
55" display en een touchoverlay van NextWindow. Naar keuze geleverd met normaal of anti-reflectieglas.

Naast een scherpe prijsstelling kunt u bij VDSN Audio Visueel ook rekenen op de laagste verzendkosten en een hoge voorraadpositie voor alle LG monitoren!

Trefwoorden: Audio Visueel, Beamers, Casio projectoren, Educatie, Overheid, Panasonic, philips touch scherm, Plasma Scherm, Projector, starscreen, Touch schermen,

Ander nieuws en updates van VDSN Audio Visueel

VDSN Audio Visueel is één van de negentien Premium partners van Sanyo in de Benelux van VDSN Audio Visueel thumbnail
05-10-2011

VDSN Audio Visueel is één van de negentien Premium partners van Sanyo in de Benelux

Alles onder een dak voor al uw audio visuele wensen en projecten. VDSN Audio Visueel