Telepresence Polycom systemen

Telepresence Polycom systemen van VDSN Audio Visueel

Door: VDSN Audio Visueel  05-10-2011
Trefwoorden: Overheid, Service En Onderhoud, Video Conference

Telepresence met Polycom codec systemen In opdracht van één van onze business partners hebben wij op twee locaties van de HAN (Arnhem en Nijmegen) twee Telepresence ruimtes ingericht. De totale AV inrichting inclusief wandmeubels en vergadertafels zijn door ons ontwikkeld, vervaardigd en geïnstalleerd. Voor de aansturing is gekozen voor twee Crestron systemen. De gebruikers kunnen nu met zes personen tegelijk per locaties met elkaar vergaderen, men is weliswaar op afstand (Tele) van elkaar maar toch direct aanwezig (Presence). Door de indeling van de schermen lijkt het net als of de andere deelnemers bij u aan tafel zit. Onze Telepresence wandmeubelen zijn ook geschikt voor andere Video Conference systemen. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Trefwoorden: Audio Visueel, audio visuele installatie diensten, doorzichtprojectie, Lifesize, Overheid, Polycom, Service En Onderhoud, Tandberg, Video Conference, Video Conferentie,

Andere voorbeelden van portfolio vanVDSN Audio Visueel

Meer productiviteit, Minder reiskosten van VDSN Audio Visueel thumbnail
05-10-2011

Meer productiviteit, Minder reiskosten

Complete vergaderzaalinrichtingen, verzorgd door één leverancier. VDSN Audio Visueel uw partner op het gebied van conference systemen.


Boardroom Tamoil Nederland van VDSN Audio Visueel thumbnail
05-10-2011

Boardroom Tamoil Nederland

Complete Boardroom inrichting nodig, bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak of offerte.