Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Afdrukken

Is Zuiderzeemuseum Enkhuizen incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wierdijk 18 , 1601 LA Enkhuizen,

E-mail

Over Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen brengt de verhalen tot leven van mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden. Zie, hoor, voel, proef en ruik het dagelijkse leven rond de Zuiderzee, voordat de Afsluitdijk deze voorgoed veranderde in het IJsselmeer. In het buitenmuseum staan authentieke panden uit dorpen rondom de voormalige Zuiderzee. In het binnenmuseum maken bezoekers kennis met kunst, cultuur en erfgoed van voor en na de afsluiting van de Zuiderzee. Ook is er een schepenhal vol historische boten. Kenmerkend voor het Zuiderzeemuseum is dat het de cultuurhistorische collectie verrassend verbindt met hedendaagse kunst, vormgeving en design. In 2013 en 2014 is het Zuiderzeemuseum door Zoover benoemd als het Beste Museum van Nederland

Is Zuiderzeemuseum Enkhuizen in Wierdijk 18, Enkhuizen 1601 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3765056]