Zwaagwesteinde Manuele Therapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Harinxmaloane 5 , 9271 AH De Westereen, Fryslân

E-mail

Over Zwaagwesteinde Manuele Therapie

Therapie bij Fysiotherapie Zwaagwesteinde.
Naast algemene fysiotherapie is Fysiotherapie Zwaagwesteinde gespecialiseerd in manuele therapie, sportfysiotherapie, COPD, hart- en vaataandoeningen, CVA, Parkinson en MS.
Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste mensen. Zoekt u een fysiotherapeut met persoonlijke aandacht en kwaliteit? Kom dan naar Fysiotherapie Zwaagwesteinde. Uw gezondheid, voor ons een uitdaging.

Eerste afspraak fysiotherapie.
U kunt met of zonder verwijzing van een huisarts of specialist een afspraak maken. Indien u zonder verwijzing langskomt, voert uw fysiotherapeut eerst een screening uit. Zo kan uw fysiotherapeut beoordelen of uw klacht bij een fysiotherapeut thuishoort. Deze werkwijze heet Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie. Voor de eerste afspraak fysiotherapie neemt u een geldig verzekeringsbewijs en een legitimatie mee.

Verzekering.
Wij hebben contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.
Als u voldoende aanvullend verzekerd bent, vergoedt uw zorgverzekeraar in de meeste gevallen de kosten van de behandeling. Informatie over de vergoedingen kunt u vinden in de voorwaarden van uw verzekering. Eventuele onduidelijkheden of uw verzekering fysiotherapeutische behandelingen vergoedt of andere vragen over uw verzekering kunt u navragen bij een van onze medewerkers.

Aan huis behandeling.
Naast de fysiotherapie in de praktijk aan de van Harinxmaloane, behandelen wij ook mensen aan huis. Dit is bedoeld voor patiënten die niet naar de praktijk kunnen komen doordat zij bijvoorbeeld herstellende zijn van een operatie.

Nieuwsgierig geworden? U kunt telefonisch contact opnemen, een e-mail sturen of gewoon langskomen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zwaagwesteinde Manuele Therapie in Van Harinxmaloane 5, De Westereen Fryslân 9271 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in De Westereen Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Westereen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827177]