La Boucherie BV

Telefoon: 0162672672

Faxnummer: 0162 672 673

La Boucherie BV
Categorieën: Employment & Career Resources, Unknown

Neem vandaag contact op

Key contactgegevens voor La Boucherie BV
Telefoon
0162672672
Faxnummer
0162 672 673
Adres
Eerste Industrieweg 10, Made, Noord-Brabant 4921 XJ
 

Advies

Verkoop

Food


0 Beoordeling
Schrijf uw beoordeling
Nieuw bedrijfsprofiel

De produktie van, de handel in- en de verwerking van vlees en vleesprodukten, alles in de ruimste zin, daaronder begrepen het voeren van beheer over en/of het deelnemen in andere ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel.

Gevestigd in een strak vorm gegeven bedrijfspand, ingericht naar de meest recente eisen van efficiency, techniek en hygiëne.
Alles om onder optimale omstandigheden het best mogelijke product te kunnen leveren.

Getrainde vaardigheid. Goed beschermd ontbenen slagers vlees zonder het te versnijden, lamsbouten, lendestukken, kalfsruggen en bouten, hammen en varkenribben.

Uit het lamszadel snijden racks, waarvan zij de ribjes schrapen (frenchen). Ook van varken en speenvarken worden racks gesneden, van de runderrib cote de boeuf.

Regelmatig heeft La Boucherie suggesties voor uw
week- of maandmenu's. Hierin brengen wij produkten
onder de aandacht, steeds passend bij de tijd van het jaar.

Door te klikken op een onderstaande link, kunt u de suggesties in pdf-formaat bekijken.

  • Nieuw bedrijfsprofiel

    De produktie van, de handel in- en de verwerking van vlees en vleesprodukten, alles in de ruimste zin, daaronder begrepen het voeren van beheer over en/of het deelnemen in andere ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel.

    Gevestigd in een strak vorm gegeven bedrijfspand, ingericht naar de meest recente eisen van efficiency, techniek en hygiëne.
    Alles om onder optimale omstandigheden het best mogelijke product te kunnen leveren.

    Getrainde vaardigheid. Goed beschermd ontbenen slagers vlees zonder het te versnijden, lamsbouten, lendestukken, kalfsruggen en bouten, hammen en varkenribben.

    Uit het lamszadel snijden racks, waarvan zij de ribjes schrapen (frenchen). Ook van varken en speenvarken worden racks gesneden, van de runderrib cote de boeuf.

    Regelmatig heeft La Boucherie suggesties voor uw
    week- of maandmenu's. Hierin brengen wij produkten
    onder de aandacht, steeds passend bij de tijd van het jaar.

    Door te klikken op een onderstaande link, kunt u de suggesties in pdf-formaat bekijken.

La Boucherie BV's Keywords

Advies | Verkoop | Food | Grill | Vlees | Bezorgservice | Gratis offerte | Employment & Career Resources